rudas fürdő

Rudas fürdő

Az 1500-as években épült fürdő hazánk igazi történelmi matuzsáleme. A török kori hangulatot árasztó fürdőt a forrás vizének felhasználásával építették még a török hódoltság idején. A ma is gyógyító hatása miatt kedvelt fürdőhely gyógyvizének összetétele számos betegség kezelésére, a panaszok, tünetek enyhítésére szolgál. Jelenleg hat gőzmedence várja a gyógyulni vágyókat a Rudas fürdőben.

A gőzmedencék hőfokukat tekintve különbözők, így a 16fokostól a 42 fokosig válogathat a fürdővendég kedve szerint. Természetesen a kor elvárásainak megfelelve a Rudas fürdő sem elégszik meg a gyógyulást jelentő gőzmedencék üzemletetésével. A fürdőbe érkező vendégeket számos gyógyító szolgáltatás közül választhatják ki állapotuknak megfelelőt. Ezen szolgáltatások közt például többféle ivókúra is segíti egészségük javításában, megőrzésében a gyógyulni érkezőket.

A test felüdülése mellett az élményszerzést, a kikapcsolódást, a stressz oldást elősegítő fürdőzési és wellness rész sem hiányzik a színes kínálati palettáról, mert termálfürdő, uszoda, gőzkabin, szauna gondoskodik arról, hogy minden vendég kedve, igényei szerint tölthesse el idejét a Rudasban.