miltonia residences

Miltonia Residences

A Miltonia Residences Szingapúr északi részén, a 27. kerületében, a Miltonia Closén található.

A 2015-ben átadott condominium 410 lakóegységből áll és 99 éves bérleti szerződéssel rendelkezik. Az épülettől a Khatib MRT megállója pár perces autózással érhető el. Az ingatlan számos létesítménye mellett 24 órás biztonsági szolgálattal, és alagsori parkolóval rendelkezik.

A projekt tulajdonosa a szingapúri székhelyű Hoi Hup Realty Pte társaság, amely a Mimosa Gardens, és a Sea Esta projektekről is nevezetes. A vállalat magas színvonalú és ügyfél és felhasználó központú projektjeiért számos díjat és elismerést kapott, például a the BCI Asia Top 10 fejlesztői díjával is büszkélkedhet.

Az 5 emelet magas épület 410 lakóegysége 1-2-3-4 szobás apartmanokból áll

Sokrétű létesítményei, mint grillező hely, jakuzzi, fedett és feszített víztükrű úszómedence, gyógyfürdő, és teniszpályák biztosítják a lakók kényelmét.

A közelében nemcsak iskolák, de bevásárló központok is könnyedén elérhetőek, de éttermek, butikok és bankok is találhatóak a Miltonia Residences környékén.

A Miltonia Residences környékén több híres beruházás létesült, például a Victoria Park Villas, a Sky Habitat, és a Treasure Crest.