Luxembourg

Interlace

A díjnyertes lakóépület Szingapúr egyik legdinamikusabban fejlődő körzetében, a City&South Westben, a Depot úton található. A különleges megjelenésű építmény a város üde színfoltjának számít, az Interlace összesen 1040 egységből áll. 8 különálló tematikus udvar 31 db 6 emelet magas blokkot foglal magába, amelyeket a fény és a légáram maximális kihasználtságát figyelembe véve terveztek. Az Alexandrában található ingatlan, amely egyike Szingapúr ingatlan beruházás szempontjából az egyik legfelkapottabb környéknek napjainkban, rövid sétányira van a Gillman Barakkoktól, de autóval is negyed óra alatt megközelíthető az Orchard út.

Az ingatlanprojekt fejlesztője a hírneves szingapúri székhelyű Capita Land, Ázsia egyik legfontosabb ingatlan vállalataként tartják számon. Globális ingatlan portfóliója integrált fejlesztéseket lakóépületek mellett irodákat és bevásárló központokat foglal magába. Potenciálisan növekvő piaca miatt jelen van Malajziában és Vietnámban, de fő piacai közé Kína és Szingapúr tartoznak.

Interlace

Az ingatlanépület, az „Év világépülete” díjat nyerte el az Építészeti Világfesztiválon. Az apartmanjai 2-4 hálószobásak, és kerti házai mellett luxus penthouse lakások is kialakításra kerültek.

Az egyedülálló formatervezésű ingatlan gigantikus mérete mellett a rekreáció területén is a lehetőségek tárházát kínálja:50 méteres medence, vízipark, teniszpálya hatalmas zöldfelülettel övezve.

Az Interlacetől a Labrador park MRT 10 perces sétával közelíthető meg, ahonnan a Harbourfront,  és Sentosa két megállónyi távolságra található. Autóval való közlekedés is igen kedvező az épülettől, az üzleti negyed CBD és az Orchard út negyed órán belül elérhető.

Az épület közelében számos étterem, bevásárló központ és iskola, oktatási intézmény található.