Hotel Barátság Hajdszoboszló

Idén ajándékozzunk szeretteinknek élményt karácsonyra!

Ma már közismert tény, hogy karácsony körüli felhajtás nem csak az emberek pénztárcáját viseli meg, az ajándékok, és a család ünnepi menüjének beszerzése, vagy akár a több napos sütés-főzés jelentős stresszel és kimerültséggel jár. Nem véletlenül nő azoknak a száma, akik az ünnepi időszakot egy minden igényt kielégítő wellness hotelben töltik el.

Mire költünk karácsonykor?

Az ünnepi készülődés és költekezési szokások arányaiban nem sokat változtak a hazai lakosság körében. Beszédes a CIB Bank 2015-ben készített reprezentatív kutatása, amely szerint 2015-ben egy magyar háztartás átlagosan 132 ezer forintot szánt karácsonyra, ebből csak nagyjából 40 ezer forint a kapcsolódó kiadás, 90 ezret pedig ajándékra költött. A legnépszerűbb ajándékok közé a könyvek, a kozmetikumok valamint a ruházati termékek tartoztak, de sokan költöttek édességre, játékokra és alkoholtermékekre. A legfrissebb felmérések szerint 2021-ben a megajándékozottak száma növekedik az ezt megelőző évekhez képest, átlagosan 7 főt szándékozunk megajándékozni szűk családi körben. Addig, amíg 2020-ban a slágertermékek közül a három legnépszerűbb termékcsoport a ruházati cikkek, a játékok, és kozmetikumok voltak, idén a szórakoztató elektronikai termékek kerülnek a vásárlók kosarába. Ugyanakkor a karácsonyi termékek rangsorában a szépségápolás és egészség kategória is élre tör, és az elmúlt években egyre népszerűbb az élmény ajándékozás is.

A karácsony, mint stressz forrás

A hatalmas kínálat ellenére nem könnyű a helyzete a vásárlóknak, ha a legmegfelelőbb ajándékot kívánják megtalálni szeretteik számára. A kutatások egyértelműen mutatják, hogy a karácsony körüli felhajtás nem csak az emberek pénztárcáját viseli meg: a megkérdezettek közel felének a kiadások fedezése stresszt okoz, ugyanakkor az ajándékok utáni rohangálás a stressz mellett egészségügyi kockázatokkal is jár. Az időhiány, a tömegek elkerülése miatt érdemes időben megtervezni nemcsak a vásárlás módját, hanem a szóba jöhető termékpalettát is. Igen hasznos és gyors megoldás a különböző összegű vásárlási utalványok vásárlása, amelyeket az ajándékozott a saját ízlése és igénye alapján használhat fel, ráadásul ezek az utalványok hosszú időtartamra érvényesek.

Miért jó dolog az élmény ajándék?

A hétköznapi rohanás nem csak karácsony tájékán, hanem egész évben is megterheli a szervezetünket. A wellnessezés egyre többek számára a legkedveltebb családi és baráti programok egyike. Jelentős azoknak a családoknak a száma, akik a jeles ünnepeket nem a megszokott otthoni falak között, hanem egy színvonalas wellness hotelben töltik el. Egyrészt testi és lelki feltöltődését nyújt, jó lehetőség az életmódváltásra, de az együtt töltött élmények hozzájárulhatnak a család vagy akár a párkapcsolat összhangjához is. Ma már hazánk legszebb tájegységein kitűnő szolgáltatásokat nyújtó létesítmények találhatók, a hotelek által nyújtott kedvező akciók a család minden tagjának kedvezőek, hiszen a gyógyvizes medencék mellett a gyerekek számára élményelemekkel felszerelt élménymedencék is megtalálhatók.

Hotel Barátság Hajdúszoboszló ajándékutalvány

Miért jó választás Hajdúszoboszló?

A főváros után a TOP legnépszerűbb üdülőhely Hajdúszoboszló. A település a gyógyturizmus fellegvára, remek három és négycsillagos hotelekkel rendelkezik. A Hungarospa Gyógyfürdő, Strandfürdő, Aquapark és Aqua-Palace fedett élményfürdő Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexumaként ismert. Hajdúszoboszló közismert a termálvizéről, amelyet „forró aranynak” is neveznek. A Barátság Hotel a szállodasoron található, a hotel nemcsak komplex szolgáltatásai miatt népszerű, hanem a verhetetlen wellness ajánlatai miatt is. A hotel által kínált ajándékutalvány jó lehetőség a szerettek élménnyel való megajándékozására, hiszen a hosszú lejárata miatt a vendég számára kedvező időpontban vehető igénybe. A Hotel Barátság*** létesítményiről, és az ajánlatokról részletes információ található a https://baratsag.hu/ oldalon.