Alora

Az Alora a Fülöp-szigeteken, Metro Manilában, a Las Pinas City városrészben található.

Az épülettől egyszerű közlekedni a Las Pinas LRT-1 10 kilométer távol van. A városrész, annak ellenére, hogy a városközpontban található elővárosi nyugalmat kínál. A villaprojekttől elérhető közelségben találhatóak az életvitelhez fontos középületek. A lakások tágas mérete miatt kifejezetten alkalmas kisgyermekes családok részére.

A projekt fejlesztője a Bay Horizons Land And Homes, Inc. ingatlanfejlesztő csoport, amely olyan projektekről ismert, mint az Aitana Duplex, és a Rialzo.

Az Alora villalakásokban 3 és 4 hálószobás lakásokat alakítottak ki, amelyek 100, és 100-200 négyzetméteresek. Mindegyik apartman 3 fürdőszobával rendelkezik. A projekt olyan kényelmi létesítményeket tartalmaz, mint klubház, úszómedence, egy több célú terem, kosárlabda pálya, játszótér. A játszótér nagyszerű lehetőségeket kínál mindenkinek a nap végi lazításra, és kikapcsolódásra, ugyanakkor lehetőség van arra, hogy a vendégek részére a területén szórakoztató programot szervezzenek. A közvetlen közelben kialakítottak egy mini-kápolnát, amely tökéletes szellemi elvonulást, meditálási lehetőséget kínál. Aloratól a nyüzsgő város nincs messze, ugyanakkor külvárosias jellegében, maga a béke szigete.

A nyugodt életmód mellett az egészség megőrzése is könnyen kivitelezhető.

Az Aloratól egyszerű megközelíteni nemcsak a bevásárlóközpontokat, de exkluzív iskolák, és piacok, kórházak is találhatók nem messze.

A környéken üzleti és kereskedelmi központok autóval pár perc távolságra érhetőek el.