Air Apartments

Az Air Apartments Kambodzsában, Sihanoukville azonos nevű tartomány városában Beiben található.

A 22 emeletes toronyépület várhatóan 2020. decemberében készül el. Az épület stratégiailag tökéletes helyen fekszik a Victoria dombon, a belvárostól 5 perc autózásra, a Hawaii beach-től csak 800 méter távol van, amely a térség legfelkapottabb strandjának számít.

Az épület kitűnő elhelyezkedése,modern formatervezésével a „délnyugat felkelő csillaga”-ként nevezett Sihanoukville egyik legjobb befektetésének számít. A virágzó játékipar, az idegenforgalmi ágazat növekedése miatt a külföldi befektetések, főként kínai befektetők miatt a város Kambodzsa és Délkelet-Ázsia „Gaming”Fővárosa lett.

A társaságnak ez a harmadik projektje: az első projekt a Nest Apartments a Koh Puos(Hawaii)beach, a következő pedig a tengerre néző Nest Apartments projekt.

A társasház 120 lakóegységet tartalmaz, az apartmanok 1 hálószobával, erkéllyel rendelkeznek. A lakások ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A lakások 36-44-47 négyzetméteresek. A modern épület már látványában is elüt a környezetétől az egységek a karcsú és modern építészeti elemeket tartalmazó kialakítása miatt. Az otthonok belseje luxus kialakítású modern bútorokkal, berendezésekkel van kialakítva.

Air Apartments

A létesítményekhez több szintes parkoló és úszómedence tartozik, az egyik az épület parkosított környezetében, a másik tetőtéren található. Felszerelt edzőterem, éjjel-nappali biztonsági szolgálat és kamera rendszer is biztosított.

A társasház közelében kaszinók és szállodák mellett számos étterem, bolt, orvosi központ található, amelyek az ingatlanban élő lakók életét megkönnyítik.

A Bobo Variety Store 7 perc alatt érhető el autóval. A három legközelebbi üzletközpont, a Prey Mit Convenience Store 1,5 kilométer, a Kiwi Mart Store 724 1,8 kilométerre, a Caltex Star Mart 3 kilométer távolságra van.

Kambodzsa legnépszerűbb turisztikai attrakcióiból néhány szintén Sihanoukvilleben találhatóak meg. Az ingatlantól autóval könnyedén megközelíthetőek, emellett a Huaxia klinika és nemzetközi iskolák, mint a Jurassic Garden English School 6 perc alatt érhető el.

A városnak nemzetközi repülőtere, de autonóm mélytengeri kikötője is van. A repülőtér az Air Apartments épületétől 27 kilométer távolságra található.