Wellness Akció: Hotel Karos Spa

Nyaraljon Zalakaros édenkertjében, élvezze ki a nyár minden egyes pillanatát wellness és spa szállodában! Zalakaros legnagyobb család- és gyermekbarát szállodájaként, a Hotel Karos Spa varázslatos ajánlatokkal, wellness akciókkal, fergeteges családi, nyári programokkal és extra kedvezményekkel várja a kikapcsolódni, nyaralni vágyó családokat, párokat.

Hotel Karos Spa – A tökéletes helyszín
Ébresztőnek madárcsicsergés, közvetlen környezetnek hatalmas, wellness medencékkel tarkított zöld park, tágabb környezetnek Zalakaros nyugodt, kannavirágokkal teli, erdőkkel körülölelet vidéke, azaz mérhetetlen nyugalom.
Kitűnő választás kis- és nagygyerekes családoknak a nyári pihenéshez, ahhoz, hogy a nyaralás valóban tökéletesen sikerüljön.

Spa Superior szobák – Kényelem felsőfokon
Wellness szállodánk 300 Spa superior kialakítású szobájával lehetőségek sokféleségét kínálja a wellness nyaralást választó családok és párok számára. Spa Superior kétágyas-, családi-, vagy apartszoba… a Karos Spa az otthon kényelmét kínálja a család minden tagjának. Család- és gyerekbarát kialakításuk minden igényt kielégít. Tovább a szobákhoz»

Wellness és Spa – Élet a Karos Spa-ban
A Hotel Karos Spa Zalakaroson a hatalmas wellness és spa részleget tekintve is egyedülálló. A szálloda Harmónia Spa Wellness Világa az öt beltéri és két kültéri medencéjével, szaunaparkjával, frissítő, relaxáló wellness kezeléseivel, masszázsaival rengeteg lehetőséget, wellness akciót kínál mind az aktív, mind a passzív kikapcsolódás szerelmeseinek.

Nyári programkavalkád a család minden tagjának
Zalakaros legnagyobb wellness szállodája minden korosztály számára tartogat meglepetést. Legyen szó családi vetélkedőkről, szabadtéri- vagy beltéri programokról, kirándulásokról, gyerekeknek, akár felnőtteknek szóló koncertről, előadásokról, gyerekbarát szállodánk a pihenés és szórakozás legszélesebb körét kínálja vendégeinek.