Unod a home office-t, de irodában sem ülnél egész nap? Dolgozz sofőrként Pécsen!

Az otthoni munkavégzés korát éljük – mások viszont az irodára és a közösségi esküsznek. Természetesen adódnak más munkakörök is, például gyárakban, üzemekben, ahol nincs nagyon választás. Aki viszont se ezt, se azt nem szeretné, inkább folyamatosan pörögne és úton lenne, világot látna, annak egy sofőr pozíció lehet a tökéletes alternatíva!

Gépkocsivezető állások – az egyik, ha nem a legszebb vidéki városban, Pécsen!

Nem kell a fővárosba menni vagy külföldre költözni ahhoz, hogy az ember munkát találjon magának. Magyarországon számos vidéki város is bővelkedik az álláslehetőségekben – aki nem hiszi, nézze meg a meghirdetett munkákat a Mecsek lábánál, Pécsen!

GLS futárszolgálat pécsi depójában gépkocsivezető állás – ilyen és ehhez hasonló munkalehetőségek találhatóak a PecsAllas.hu oldalán, ahol kategóriára is lehet szűrni, valamint munkavállalóként és munkáltatóként is regisztrálni.

Milyen feladatok várnak rád egy futárszolgálatnál és milyen készségek szükségesek a munkához?

Csomagok kézbesítése és felvétele, a hozzá tartozó szolgáltatások teljesítése is a napi feladatok közé tartozhat. Amire biztosan szükség lesz az elhelyezkedéshez, az a legalább B típusú jogosítvány, és akár a kisteherautóval szerzett vezetési tapasztalat is elvárás lehet. De a jó helyismeret, a jó kommunikációs készség, a precíz munkavégzés mind-mind nagy előnyt jelentenek még a jelentkezés, az interjú és a munkavégzés során.

Mit hoz a jövő a sofőrök számára?

Gépkocsivezetőként dolgozni 2024-ben viszonylag stabil munka, a bejelentett 8 órás műszak, a biztos, rendszeres jövedelem, és a rendszeres karbantartott járműpark egyaránt vonzó tényezők lehetnek sokak számára. Persze az már más kérdés, hogy mit hoz a jövő. Robotokat, önvezető autókat? Kitudja. Egyelőre viszont azért ezek a technológiák és a kép, hogy a kamionok és autók magukat vezetik Európa útjain, messze áll a valóságtól – hogy szerencsére vagy nem, ki-ki döntse el maga. Sofőrnek állni viszont egyelőre nem rossz ötlet – a gyerekek és unokák pedig talán már egy másik korban fognak élni e téren is.