merano-tower

Merano Tower

Legfrissebb, luxusingatlanokat bemutató sorozatunkban a FazWaz.ae ajánlásával a Dubai  Businises Bay negyedében hamarosan átadásra kerülő Merano Tower épületével ismerkedhetünk meg.

A Merano Tower Dubai központjában a Businises Bay területén található, amely napjainkban a város egyik legizgalmasabb lakó és üzleti negyedének számít. A 29 emelet magas toronyépület luxus minőségű apartmanok ablakaiból szédületes panoráma nyílik a környék látványosságaira.

Az impozáns toronytól könnyedén érhetőek el a város üzleti negyede mellett a fontosabb csomópontokhoz. A környékhez két fő autópálya csatlakozik be, de a metróvonalak is érintik.

Merano Tower Dubai

A projekt fejlesztője a Dubai székhelyű Damac Properties, az egyik legnevesebb luxus ingatlanberuházó és fejlesztő társaság. Ismert projektjei közé tartozik például a Celestia by Damac, és a Damac Towers by Paramount.

A toronyházban minden apartman gondosan tervezett luxus kialakítással rendelkezik. A stúdió lakások mellett 1-2-3 szobás apartmanok találhatóak. A kiváló minőségű lakberendezés eredményeként az otthonok meghittséget árasztanak. A hatalmas ablakokon Dubai ragyogó fényei világítják meg a teret. Az otthonok berendezései a prémium minőségűek.

Az apartmanok lakói a legmodernebb fitnesz szolgáltatásokat biztosító létesítmények állnak rendelkezésre: medence, edzőterem, klubhelyiség, és az épületben mozgássérültek is akadálymentesen tudnak közlekedni. A parkoló, az elegáns előcsarnok, a 24 órás biztonsági szolgálat szintén a lakók kényelmi szintjét emeli. A Merano Towers környezetét elegáns zöldövezet veszi körül.

Merano Tower

Emellett a környéken zajló fejlesztések miatt számos egyéb szolgáltatás elérhető, mint éttermek bevásárló központok. A tökéletes útvonal hálózat miatt nemcsak a közeli Burj városrész előkelő környéke, de  a  21 kilométerre lévő Dubai Nemzetközi Repülőtere is könnyedén érhető el.