gyulai várfürdő

Gyulai Várfürdő: Az egészség bástyája

A Gyulai Várfürdő az egykori Almásy-kastély 8,5 hektáros természetvédelmi területté nyilvánított parkjában található. A minősített gyógyhely minden évszakban ideális pihenőhely. Vendégeink az országban egyedülálló környezetben hódolhatnak a fürdőzés szenvedélyének.

A Várfürdő 5 000 m2-nyi vízfelülettel és összesen 18 medencével büszkélkedhet. A 2005 méter mélyről feltörő 72 ⁰C-os gyógyvíz elsősorban kopásos eredetű mozgásszervi megbetegedésekre, krónikus idegbántalmakra, balesetek, műtétek utáni rehabilitációs kezelésekre és krónikus gyulladásos nőgyógyászati panaszok esetén alkalmazható kiváló hatással.

A Várfürdő szolgáltatásait a Dél-Alföld egyik legismertebb versenyuszodája, valamint a hozzá kapcsolódó 25 m-es tanuszoda egészíti ki. A csúszdás medence a családosok kedvence, mely nemcsak játékra, labdázásra, hanem úszásra is alkalmas. A hullámmedence Magyarország egyik legkorszerűbb hullámfürdője, minden korosztály számára ideális.

Gyermek-víziparadicsom önfeledt szórakozást ígér a 2–10 éveseknek. Az itt pancsoló gyermekek tízféle játékot próbálhatnak ki. A lovarda gyógyuszodája a rekreálódni és egyben sportolni vágyó vendégek körében népszerű.

A Castello Wellness és Szaunapark egyedi hangulatával és bőséges kínálatával kényezteti a vendégeket. A Beauty Masszázs Szalonban pedig 40 féle masszázs közül választhatnak a felfrissülni vágyók.