Flora Kikyo

A Flora Kikyo Ho Chi Minh város 9. kerületében, a Long Thanh My részen található, a Dau Giay autópálya mellett. A 15 emeletes projekt közelében létesültek a The Eastern Apartment, a Vinhomes Grand Park és a The East Gate is. Az apartmanok a Kikyo Residence területén találhatóak, amelynek 5 hektáros területén számos magas színvonalú szolgáltatás áll rendelkezésre. Az apartmanoktól tíz perc alatt közelíthető meg a Thu Thiem új városi területe.

A projekt fejlesztője a vietnami Nam Long Investment társaság.

 A japán stílusú Flora Kikyo 234 elegáns légkörű lakásból áll, a Flora termékcsaládhoz még a Flora Fuji és a Flora Anh Dao tartoznak. A tervek szerint a közeljövőben 6200 Flora otthon fog létesülni. A nevét a Kelet-Ázsiában őshonos harangvirágról kapta. Az otthonokat úgy tervezték, hogy optimalizálják a természetes napfényt és a levegőt. Az apartmanok 1-2 hálószobás lakóegységből állnak. A külső árnyékolás, a modern zuhanyfejek, és egyéb okos eszközök használata lehetővé a lakóknak, hogy az ökológiai lábnyomukat csökkentsék.

Flora Kikyo ho chi minh

A csúcsminőségű szolgáltatások mindegyike tágas téren valósul meg, iskolák, parkosított tavak, úszómedence, játszótér, grillezési lehetőség edzőterem, de szabadtéri sportterület is rendelkezésre áll. A kiépített kertek igazi különlegességnek számítanak, a virágos kert mellett függőkert, és meditációs kert is található.

Az apartmanok közelében számos kereskedelmi, egészségügyi és oktatási szolgáltatás érhető el.