Botanica Tower

Botanica Tower

A Botanica Tower Dubai Marsa Dubbay városrészében található. A 41 emeletes toronyépület 371 luxus minőségű lakóegységet tartalmaz. Az apartmanokból szédületes kilátás nyílik a Dubai Marinára, és a tengerre egyaránt. Az apartmanoktól tömegközlekedéssel egyszerűen közelíthetőek meg a város nevezetességei, és a forgalmas csomópontjai.

A projekt fejlesztője a Select Group, amely egy multi-diszciplináris ingatlanfejlesztési és befektetési társaság.

A toronyépületben tágas stúdiólakások, 2 hálószobás apartmanok, és öt hálószobás elegáns penthause otthonokból áll, amelyek modern és egyedi kialakításával a legkülönbözőbb igényeket elégítenek ki. Az apartmanokhoz modern reggeliző résszel bővített konyhák tartoznak.  Tágas és világos nappalikból áll , ezenkívül az erkélyekről csodálatos kilátás nyílik a környékre. A lakásokat kiváló minőségű európai bútorokkal rendezték be.

Botanica Tower

Az ingatlan létesítményei közé olyan elemek tartoznak, mint a szabályozható hőmérsékletű úszómedence, szauna és gőzfürdő, edzőterem, és gyerekjátszótér. A lakókat gyorslift szállítja a parkolótól a lakásokig.

A Botanica Tower épületétől sokoldalú tömegközlekedés biztosított. Shuttle buszok, metró, villamos és vízitaxi érhető el a közelből.

A környékről számos bevásárló központ érhető el könnyedén, a Dubai Harbour by Meraas akár gyalog is pár perc alatt érhető el, a Trident Grand Mall 3 kilométer távolságra van. Nemcsak egészségügyi létesítmények, kórházak találhatóak a környéken, de iskolákból, éttermi lehetőségekből is bőséges a választék.

A Botanica Tower épületétől Dubai Nemzetközi Repülőtere fél órás autóútra van.